Joga i jedrenje

Yoga Sailing Retreat

I ovog leta organizujemo za vas aktivni joga odmor.

Spojili smo dve prelepe stvari: JOGU I JEDRENJE. Uz neobičan sklop jedrenja i joge i svakodnevnog vežbanja, dobićete potpuno novi doživljaj mora i letovanja.
Ako želite mirno leto sa ljudima sličnim vama, miran joga odmor, sa prelepom prirodom pridružite nam se na ovom jedinstvenom letovanju. Uživajte sedam dana na jedrilici, dok plovimo prelepim tirkizno plavim grčkim morem kursem Lefkada-Antipaksos-Paksos-Parga i nazad, od 08. do 15. septembra.

Zamislite kako radimo jogu, vežbe disanja i meditacije pri izlasku i zalasku sunca na prelepim plažama, koje su skrivene od ostatka sveta i do kojih se može doći jedino brodom.

Zamislite samo joga nidru kako pored opuštajućeg glasa vaših joga učitelja čujete i zvuke talasa.

Zamislite da prva stvar kad ujutru ustanete jeste da uskočite u more, u nekoj od prelepih uvala.

​Svaki dan na joga krstarenju je organizovan tako da balansira aktivnosti, zabavu i istraživanje obala sa odmaranjem i opuštanjem na palubi broda i lepim plažama. Osmislili smo jedinstvenu turu gde ćemo obići skrivene i izvrsne prirodne pejzaže, zabačene male gradove koje je nemoguće posetiti i videti drugačije osim brodom. Uz sve to naravno puno vremena za plivanje i ronjenje, za sunčanje ili jednostavno izležavanje na plaži.

Takođe, u program je uključeno svakodnevno praktikovanje joge, što obuhvata asane (joga položaje), pranajamu (tehnike disanja), joga nidru (duboku relaksaciju) i meditaciju.

Plan i program puta, i sve informacije date su u prilogu ispod.

Jedrenje uvek omogućava idealan način da se opustimo. Vežbanje joge će ovde samo pojačati vaš doživlaj slobode i prepuštanja, a meditacija će produbiti svesnost svakog trenutka.

Fotografije sa jedrenja pogledajte ovde.

​Ovog leta pronađite svoj mir.